VRIES LEVELSYSTEMS

uw camper of caravan binnen 2 minuten waterpas

Accessoires

Vries Levelsystems uw dealer voor het levelsysteem van EP Hydraulics.
Tevens ook uw servicecenter voor midden Nederland.

STOFZUIGERS

U hoeft zich geen zorgen te maken over de schoonmaak van uw camper als u onderweg bent! Dit is iets wat heel gemakkelijk is op te lossen: 
Door middel van een centrale stofzuiger die zo compact is dat het overal in uw voertuig te plaatsten is.

STOFZUIGER: De stofzuiger blaast de stof niet terug in de leefruimte van uw camper/caravan waardoor deze aan te bevelen is voor mensen met een allergie voor huisdieren, pollen of de huisstofmijt. 
De stofzuiger is licht van gewicht, omdat er slechts gebruik wordt gemaakt van een lichte slang, deze slang is 3 meter lang en uittrekbaar tot 12 meter waarmee u overal in uw camper/caravan kunt komen. Geen gesjouw dus met een zware stofzuiger. De stofzuiger unit wordt bijvoorbeeld in uw garage geplaatst en het stof wordt door middel van een buizensysteem naar de centrale stofzuiger afgevoerd. 

De motor van de stofzuiger heeft een zuigkracht die sterker is dan die van een gewone stofzuiger. Door de sterkere zuigkracht kunnen ook zwaardere deeltjes zoals glas, steentjes en zand worden opgezogen.

Het stofzuigen is bijna geluidloos, omdat de centrale stofzuiger buiten de leefruimte wordt geplaatst, bijvoorbeeld in het opbergluik of de garage.

Als optie kan er nog een extra aansluiting worden gemonteerd aan de unit zelf zodat u buiten u camper/caravan ook gebruik kunt maken van uw stofzuiger. Wanneer de stofzuigslang in de aansluiting gestoken wordt, schakelt het systeem automatisch aan. Bij het verwijderen ervan schakelt het systeem weer uit.