VRIES LEVELSYSTEMS

uw camper of caravan binnen 2 minuten waterpas

LEVELSYSTEEM CARAVAN COMPACT AUTOMATIC

 
   

Introductie:
E&P Hydraulics Automatic Compact levelsysteem voor de caravan.


E&P Hydraulics, opnieuw trendsetter voor stress-vrij en comfortabel nivelleren introduceert het Compact LEVELSYSTEM, uniek in de caravan branche.

In een ongeëvenaarde tijd van 2 minuten waterpas, door het gebruik van ALLEEN 2 hydraulische as-steunen, is het automatische Compact LEVELSYSTEM een voor de hand liggende keuze voor iedere caravan liefhebber die zijn/haar vakantie belevenis middels dit geweldige product nog verder wil optimaliseren!

Door middel van het aansturen van twee speciaal ontworpen as-steunen stelt men de caravan eerst in de breedte richting waterpas om vervolgens door het verdraaien van het neuswiel de caravan volledig waterpas te stellen.

Het automatische Compact LEVELSYSTEM is uitermate geschikt voor de meer prijsbewuste caravan liefhebber die heeft besloten niet te gaan voor het Complete 6 steuns levelsysteem van E&P Hydraulics.

De nieuwste software-ontwikkeling maakt het mogelijk dat het hydraulische level systeem de as-steunen op een betrouwbare, veilige en vooral efficiënte wijze laat uitschuiven en intrekken.

Om het nivelleren nog gemakkelijker en leuker te maken is het levelsysteem ook met een optionele afstandsbediening leverbaar !
Algemene informatie: Het Compact LEVELSYSTEM – een innovatief, effectief en zeer eenvoudig te gebruiken levelsysteem, de moeite waard voor iedere caravan gebruiker van jong tot oud.


Waar voor je geld: Perfecte oplossing voor de caravan bezitters welke meer stabiliteit, veiligheid en een gegarandeerde waterpas positie van de caravan willen hebben, tegen een betaalbare prijs.


Ergonomie en gebruiksgemak: Het Compact LEVELSYSTEM maakt gebruik van 2 as-steunen, die worden bediend via het bedieningspaneel of de draadloze afstandsbediening, waardoor u de volledige controle over het nivelleerproces heeft. Allereerst schuiven de as-steunen zich uit totdat deze op de bodem staan en de caravan in de breedte richting waterpas staat. Vervolgens verdraait men het neuswiel om de caravan volledig waterpas te zetten. Afsluitend kan men de hoeksteunen handmatig uitdraaien om de caravan stabiel te zetten.


Flexibiliteit: Moeiteloos nivellering in minder dan 2 minuten. Met het E&P LEVELSYSTEEM bent u mobiel, flexibel en veilig. Vergeet rommelen met krik, opvulblokken en waterpas.


Simpelweg…… Arriveren, Druk op knop, Ontspan.Technische gegevens
- Voor caravans met een total gewicht tot max. 3,5 t
- Slechts 20 Kg. meer gewicht op het totale systeem
- Horizontaal (stabiel & waterpas) in 2 minuten 
- Moeiteloos waterpas met éèn druk op de knop
- Volledig en semi-automatische modus
- Onderhouds vrij
- Compleet hydraulisch

- Direct klaar voor gebruik
- 2 jaar garantieElectrisch
- 240 watt hydraulische motor
- 12 Volt bedrijfsspanning (bestaande accu)
- Bediening middels bedieningspaneel
- Zeer laag stroomverbruik
- Te gebruiken in combinatie met motor movers


Veiligheid

- Extra bescherming tegen diefstal
- Toepasbaar op ieder caravan chassis
- Stabiel en trillingsvrije stand

** Specificaties kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving